Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Steam Zoom Grill Cleaner

(0)
Skriv en anmeldelse
139 kr
Frakt fra 59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-4 Arbeidsdager
    Frakt fra 59 kr
  • Selges og sendes av 24hshop.no

Overvåk produktets pris

Steam Zoom Grill Cleaner med to skrapebørster renser rester fra alle hjørner. Med den innebygde vanntanken kan du bruke damp til å effektivt myke opp og skrubbe rust. Hver type kull og elektrisk grill fra produsenter som Weber, Barbecook, Dancook, Outdoorchef kan skinne igjen. Grillskrapen er varmebestandig og helt fri for kjemiske komponenter. Så det frigjøres ikke usunne stoffer, og du kan glede deg til neste fest uten bekymringer.

Grill med venner og familie er ikke bare en hyggelig begivenhet i hagen og utendørs om sommeren, men også på balkongen eller terrassen til andre tider av året. Etter å ha grillet med deilig kjøtt eller grønnsaker, kan delene nå enkelt rengjøres med Steam Zoom Grill Cleaner. De to integrerte børstene har forskjellige størrelser for å nå hvert punkt. De kan begge fjernes og vaskes i oppvaskmaskinen (skrutrekker nødvendig).

Vanntetningen kan justeres etter behov med en av / på-ventil. For bedre resultater kan du forvarme grillen i 10 minutter. Den kan bare brukes med vann. Ikke bruk såpe eller andre rengjøringsmidler. Det 50 cm lange håndtaket muliggjør tilstrekkelig sikkerhetsavstand til grillen. For å beskytte deg mot varmen anbefales hansker fortsatt under bruk.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.