Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pool Improve Saltmåler

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
809 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne saltholdighetsmåleren er utformet for å måle natriumnivået i svømmebassenget ditt. Den er vanntett og kan dyppes i en prøve av bassengvannet mens resultatene er klare etter bare få sekunder. Denne saltholdighetsmåleren er svært nyttig ved verifisering av saltnivået uavhengig av generatorens skjerm. Den sparer mye problemer med å gå til den lokale bassengbutikken der folk bruker samme meter for å sjekke vannprøven. Måleren hjelper deg med å unngå for mye salt eller la nivået falle for lavt.
 • Omfang: 0,0-14,0 PH
 • Målingstrinn: 0,1PH
 • Nøyaktighet: +/- 0,1 PH
 • Batterier: 3 x 1,5 V
 • Bruksbetingelse: fuktighet opptil 100%
 • SKU:401188
 • EAN:8717774650080

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.