Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pool Improve Digital pH-måler for Basseng

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pool Improve Digital pH-måler for Basseng
Pool Improve Digital pH-måler for Basseng
809 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne digitale salt måleren med skjerm gir deg muligheten til å måle saltnivået i vannet på en enkel og presis måte. Den har stor nøyaktighet og er vanntett, noe som bidrar til å forbedre tilstanden på vannet ved å vise deg den aktuelle pH-verdi. Den er tilgjengelig for bruk til et stort utvalg som svømmebassenger, friske og saltvannsakvarier, spa og dammer. Denne salt måleren med en kompakt størrelse og lav vekt har god kvalitet, Med opplyste bakgrunn kan du enkelt lese av målinger, selv under dårlige lysforhold.
 • Rekkevidde: 0,0-14,0 PH
 • Måle trinn: 0,1PH
 • Nøyaktighet: +/- 0,1 PH
 • Batterier: 3 x 1,5 V
 • Bruks betingelse: luftfuktighet opptil 100%
 • SKU:401189
 • EAN:8717774650134
 • 0.0

  Basert på 0 anmeldelser

  Vis flere anmeldelser (-5)

  Leveransevilkår

  Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

  Se også

  Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.