Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pool Improve Beskyttelse for bassenggulv blå 50x50 cm 8 stk

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pool Improve Beskyttelse for bassenggulv blå 50x50 cm 8 stk
Pool Improve Beskyttelse for bassenggulv blå 50x50 cm 8 stk
Pool Improve Beskyttelse for bassenggulv blå 50x50 cm 8 stk
Pool Improve Beskyttelse for bassenggulv blå 50x50 cm 8 stk
464 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Bassenggulvbeskyttelsen fra Pool Improve er designet for å gi ekstra beskyttelse for bassenggulv! Disse beskyttende flisene er laget av PE-materiale, er råtebestandige og sterke nok til å beskytte bassengbunnen mot skraper, bulker og mugg. Takket være den puslespill-lignende strukturen er de enkle å bruke og montere. Du kan danne bunnbeskyttelsen i henhold til bassengets størrelse og form. Det er 8 stykker i en pakke som kan dekke 2,25 m² areal.
  • Farge: blå
  • Materiale: PE
  • Mål: 50 x 50 x 0,04 cm (L x B x tykkelse)
  • Råtebestandig
  • Passer for alle mål på svømmebasseng
  • Leveransen inneholder:
  • 8 x beskyttelsesfliser
  • SKU:428941
  • EAN:8717774657577

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.