Philips Hue LightStrip+ Wh/Col Ext 1m

Philips Hue LightStrip+ Wh/Col Ext 1m
Tips en venn
259 kr
A
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Suveren fleksibilitet: kan formes, bøyes og forlenges

Philips Hue lightstrip plus er den mest fleksible lyskilden du kan tenke deg. Du kan forme strimmelen nesten akkurat som du vil og feste den på hvilken som helst fast overflate ved hjelp av teipen på baksiden. Om nødvendig kan du skjære til Philips Hue lightstrip plus ved klippemerkene. Integrer Philips Hue lightstrip plus i møbler, taklister og kjøkkenskap, eller fremhev arkitektoniske detaljer gjennom et mykt, indirekte lys. Philips Hue lightstrip plus er en svært allsidig og robust lyskilde som gir liv til rommet.

Kan forlenges til opptil 10 meter

Du kan forlenge Philips Hue lightstrip plus til opptil 10 meter ved å legge til forlengelser på 1 meter for å dekke større flater og muliggjøre flere anvendelser. Fra skinnende takbelysning til stemningsskapende navigasjonslys i gangen eller trappene – alt er mulig. Philips Hue lightstrip plus gir helt enhetlig farge fra første til siste forlengelse.

Sett farge med lys

Den gir mye lys med 1600 lumen og utmerket lysdekning over hele lengden, og Philips Hue lightstrip plus gir nok lys til å sette farge på veggene med 16 millioner farger. Eller velg et favorittbilde og gjenopplev dette øyeblikket tegnet med lys. Du kan ta vare på favorittscenene dine og hente dem frem igjen når som helst ved et tastetrykk.

Synkroniser lys med filmer

Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller løft spillopplevelsen opp til en nytt nivå. Last ned en tredjepartsapp, og prøv ut de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.

Synkroniser lys med musikk

Synkroniser lyset med favorittmusikken, og få full glede av rytmen. Gjør hvilket som helst rom om til et dansegulv, og se hvordan lyset følger musikken. Last ned en tredjepartsapp, og start festen med Philips Hue.

Skap din egen stemning

Sett den riktige stemningen for alle typer øyeblikk med mange varianter av vakkert, naturlig hvitt lys. Bruk appen til å stille inn hvilken som helst nyanse av hvitt lys, fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmhvitt lys. Sett stemningen. Endre stemningen. Føl noe annet. Føl deg bedre.

Lys for ditt velvære

Lyset påvirker humøret, oppførselen, årvåkenheten og rutinene. Med appen kan du velge det lyset som er optimalt for øyeblikket. Philips Hue hjelper deg med å få energi, konsentrere deg og slappe av. Gjør de daglige rutinene om til øyeblikk du kan glede deg over. Endre stemningen. Føl deg bedre.

Vekking

Gjør søvnmønsteret bedre ved å våkne mykt og få en god start på dagen. Philips Hue vil hjelpe deg med å stå opp på en god måte. Lyset som øker gradvis i styrke, gir deg følelsen av å våkne naturlig med solen – i stedet for den brutale oppvåkningen når en alarm setter i gang.

Planlegg lysstyringen i hjemmet

Med Philips Hue kan du få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved å bruke planleggingsfunksjonen i Philips Hue-appen. Still inn lysene så de slår seg på til forhåndsinnstilt tid, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at lysene skal slås på i ulike rom til forskjellig tid. Og selvfølgelig kan du få lysene til å slå seg av etter hvert om natten slik at du aldri trenger å bekymre deg for eventuelle lys som står på.

Styring når du ikke er hjemme

Du kan styre lysene utenfra uansett hvor du er. Sjekk om du har glemt å slå av lysene før du dro hjemmefra, og slå dem på hvis du jobber sent.

Dimming for behagelig lys

Opplev garantert jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe. Du trenger ikke ledninger, elektriker eller installasjon.

Smart styring

Koble Philips Hue-lysene til broen, og begynn å utforske de uendelige mulighetene. Styr lysene fra en smarttelefon eller et nettbrett med Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer, og opplev alt det Philips Hue kan gjøre.

Philips Hue lightstrip plus 1m Light Lyskildeinformasjon
20,5 W LED
1600 lm ved 4200 K
1000 lm ved 6500 K
800 lm ved 3000 K
600 lm ved 2200 K
> 80 CRI i området 2000–4000 K
Kan forlenges til opptil 10 meter
Delbar per 33 cm
Funksjonelt, hvitt lys
Alle nyanser av hvitt, fra varm til kald fargetemperatur
16 millioner farger
IFTTT
App
Philips Hue-tilkoblet
Philips Hue lightstrip plus 1m Light Teknisk informasjon
100 – 240V – 50/60 Hz
24 kWh/1000h
24V DC
Mål
W: 14,5 mm
H: 5 mm
L: 1000 mm
Philips Hue lightstrip plus Hva er i esken?
1 meter extension strip

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 137 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 91 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 65 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »