Philips Hue Go Color Personal Wireless Lighting

586 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Flyttbart lys


Belys områder på nye, kreative måter. Philips Hue Go er det mest allsidige lyset i huset. Når den er koblet til stikkontakten, kan du bruke den til å fargelegge vegger med opptil 16 millioner farger eller klart hvitt lys. Du kan koble den fra nettstrømmen, og Philips Hue Go blir en flyttbar dekorasjon som du kan ta med deg for å sette stemningen og gi det beste lyset for aktivitetene dine. Den drives med et oppladbart integrert batteri som kan vare opptil 3 timer. I flyttemodus kan Philips Hue Go også styres fullt ut med smartenheten. Det innebygde smarte batteriet garanterer maksimal bruk. Selv om Philips Hue Go ikke er vanntett, er den designet for å kunne tåle høy luftfuktighet. Lek med lyset på din måte. Bare fantasien setter grenser.


  • Flyttbart lys
  • Styring slik du vil
  • Naturlige dynamiske effekter

Styring slik du vil


Du kan styre Philips Hue Go praktisk og raskt selv uten at du har smartenheten for hånden. Du kan aktivere lysinnstillinger direkte ved å trykke på den smarte kontrollen på produktet. Du kan velge mellom 7 ulike lyseffekter: funksjonelt varmt hvitt lys, kjølig energigivende dagslys samt fem naturlige dynamiske lyseffekter som passer til dine spesielle øyeblikk. Riktig morsomt blir det når du kobler Philips Hue Go til broen og oppdager de uendelige mulighetene. Du kan styre Philips Hue Go fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen eller en av tredjepartsappene som er utviklet for Philips Hue. Still inn timere, varslinger eller alarmer, og synkroniser med underholdningssystemet for å oppleve Philips Hue fullt ut. Med tilgang via Internett kan du til og med styre lysene uansett hvor du er i verden.


Naturlige dynamiske effekter


Gjør spesielle øyeblikk enda bedre med levende lys. Philips Hue Go har fem patenterte naturlige dynamiske effekter: Koselig stearinlys, søndagskaffe, meditasjon, fortryllet skog og nattlig eventyr. Hver dynamisk effekt har sin egen fargesammensetning for å angi tonen.


Sett farge med lys


Bruk Philips Hue Go til å endre rommet og male veggene med 16 millioner farger. Eller velg favorittbildet ditt, og gjenopplev øyeblikket tegnet med lys. Du kan ta vare på favorittscenene dine og hente dem frem igjen når som helst ved et tastetrykk.


Synkroniser lys med filmer


Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller løft spillopplevelsen opp til en nytt nivå. Last ned en tredjepartsapp, og prøv ut de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.


Synkroniser lys med musikk


Synkroniser lyset med favorittmusikken, og få full glede av rytmen. Gjør hvilket som helst rom om til et dansegulv, og se hvordan lyset følger musikken. Last ned en tredjepartsapp, og start festen med Philips Hue.


Skap din egen stemning


Sett den riktige stemningen for alle typer øyeblikk med mange varianter av vakkert, naturlig hvitt lys. Bruk appen til å stille inn hvilken som helst nyanse av hvitt lys, fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmhvitt lys. Sett stemningen. Endre stemningen. Føl noe annet. Føl deg bedre.


Lys for ditt velvære


Lyset påvirker humøret, oppførselen, årvåkenheten og rutinene. Med appen kan du velge det lyset som er optimalt for øyeblikket. Philips Hue hjelper deg med å få energi, konsentrere deg og slappe av. Gjør de daglige rutinene om til øyeblikk du kan glede deg over. Endre stemningen. Føl deg bedre.


Vekking


Gjør søvnmønsteret bedre ved å våkne mykt og få en God start på dagen. Philips Hue vil hjelpe deg med å stå opp på en God måte. Lyset som øker gradvis i styrke, gir deg følelsen av å våkne naturlig med solen – i stedet for den brutale oppvåkningen når en alarm setter i gang.


Planlegg lysstyringen i hjemmet


Med Philips Hue kan du få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved å bruke planleggingsfunksjonen i Philips Hue-appen. Still inn lysene så de slår seg på til forhåndsinnstilt tid, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at lysene skal slås på i ulike rom til forskjellig tid. Og selvfølgelig kan du få lysene til å slå seg av etter hvert om natten slik at du aldri trenger å bekymre deg for eventuelle lys som står på.


Styring når du ikke er hjemme


Du kan styre lysene utenfra uansett hvor du er. Sjekk om du har glemt å slå av lysene før du dro hjemmefra, og slå dem på hvis du jobber sent.


Dimming for behagelig lys


Opplev garantert jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe. Du trenger ikke ledninger, elektriker eller installasjon.


Smart styring


Koble Philips Hue-lysene til broen, og begynn å utforske de uendelige mulighetene. Styr lysene fra en smarttelefon eller et nettbrett med Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer, og opplev alt det Philips Hue kan gjøre.


Slik utvider du systemet


Du kan når som helst utvide Philips Hue-systemet. Når du har satt opp Philips Hue-systemet, kan du fortsette med å legge til opptil 50 Philips Hue-lys, armaturer, brytere og annet tilbehør. Bare koble til strøm, og legg dem til systemet med Philips Hue-appen. Når appen har funnet de nye produktene, kan du gi dem navn og legge dem til i nye eller eksisterende scener. Philips Hue har enda mer å by på.


 Lyskildeinformasjon
6 W LED
(12 W når batteriet lades)
300 lm ved 4000 K
270 lm ved 6500 K
260 lm ved 3000 K
240 lm ved 2200 K
80 CRI i området 2000–4000 K
Funksjonelt, hvitt lys
Alle nyanser av hvitt, fra varm til kald fargetemperatur
16 millioner farger
5 dynamiske effekter og 2 statiske effekter
IFTTT
App

Hue-tilkoblet


Teknisk informasjon
100 V–240 V / 50–60 Hz
IP 20
Klasse 2
Mål:
B: 150 mm
H: 80 mm
L: 150 mm

Batteriinformasjon
Oppladbart li-ion-batteri
Ikke-utskiftbart
Opptil 3 timer med lys
Ladetid: 1,5 time

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 192 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 118 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 77 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »