Panasonic KX-HNH100 Digitalt trådløst håndsett

Panasonic KX-HNH100 Digitalt trådløst håndsett
Tips en venn
399 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

KX-HNH100 Digitalt trådløst håndsett


KX-HNH100


  • Lang rekkevidde med DECT
  • Ettrykks paring
  • Enkel armering og desarmering

 


Digitalt trådløst håndsett - Kommunikasjonsekspert


Introduksjon av et Panasonic DECT trådløst håndsett til Smart Home-systemet åpner opp en hel verden med kommunikasjonsmuligheter, som muntlige sikkerhetsvarsler via håndsettet og et interkomsystem som lar deg overføre hustelefonanrop til smarttelefoner.


* Dette produktet må brukes sammen med Hub(KX-HNB600)-enheten. Hubben er inkludert i alle Smart Home-pakker.
Totalt 50 sensorer (inkludert bevegelsessensorer, vindus-/dørsensorer, vannlekkasjesensorer og glassbruddsensorer), innendørssirener, smart plugs, tilgangstastatur, nøkkelfjernkontroller og reservebatterier kan registreres med hubben.
Dette produktet krever tilkobling til en elektrisk strømforsyning.


 


DECT-effekten


Panasonic DECT trådløse håndsett passer perfekt for Smart Home-familien.
Du kan bruke dem i stedet for en smartenhet for å sjekke Smart Home-systemets status eller endre sikkerhetsmodusen. De kan også levere muntlige varsler om utløste sensorer, inkludert fortelle deg hvilken spesifikk sensor som er utløst.
Du kan selvfølgelig fremdeles bruke håndsettet for alle normale hustelefonanrop.

Uansett avstand


Panasonic Smart Home-systemet kan faktisk fungere over en rekkevidde på 300 meter. Dette betyr at kameraene, sensorene og Smart Plugs kan kommunisere med hverandre – og kontrolleres av deg – uansett hvor stor hjemmet eller hagen er.


 


Ingen månedlige gebyrer


Straks du har kjøpt din Panasonic Smart Home-pakke, trenger du ikke betale for mer. Det er ingen månedlig abonnementsgebyrer som vanligvis følger med hjemmesikkerhetssystemer, kontrollappen er gratis, og det er ingen gebyrer for nettsky.

*Datakostnader kan påløpe.Tryggere enn Wi-Fi


Panasonic Smart Home-enheter kommuniserer med hverandre ved hjelp av en ULE (Ultra Low Energy) trådløs standard som er usynlige for vanlige forbrukerelektronikk enn vanlig, enkelt inntrengbar Wi-Fi-teknologi.


 


Enkelt oppsett


Da Panasonic Smart Home-systemet fungerer trådløst, er det utrolig enkelt å sette opp. Du kobler bare hubben til nettverket, laster ned kontrollappen på smarttelefonen og parer hver enhet med hubben.
Selv paring er problemfritt. Ettrykks paring betyr at du bare trykker én knapp på hver enhet og én knapp på hubben, og det er det. Det er like enkelt å koble til ekstra Smart Home-enheter hvis du vil legge til flere.


 


Enkel å bruke


Hver del av Panasonic Smart Home-systemet kan fullt kontrolleres fra smarttelefonen eller nettbrettet med en svært intuitiv app.
Denne appen håndterer alt fra å se live video fra kameraene og slå lys på og av til å varsle deg om vinduer eller bevegelsessensorer er utløst. Den kan til og med spille nattasanger på barnerommet.
Det er som å ha hele hjemmet på smarttelefonen.


 


En moderne telefon for moderne liv


I tillegg til å bidra til Smart Home-systemets sikkerhetsfunksjoner, lar den praktiske og rimelige Smartphone Connect-funksjonen til Panasonic DECT trådløse håndsett deg opprette og motta hustelefonanrop på smarttelefoner eller opprette eller motta smarttelefonanrop over hustelefonen fra hvor som helst i hjemmet.
Du kan også dele kontaktene dine mellom smarttelefonene og et Panasonic DECT-håndsett med et tastetrykk.


 


Ditt Smart Home-system vokser med deg


Smart Home sin avanserte nettverksteknologi lar deg tilpasse og utvide systemet for å passe dine endrede behov. Du kan tilpasse ditt perfekte system med enhver av enhetskombinasjonene vist i diagrammet, og Panasonic fungerer allerede på mange andre enheter som kan passe sømløst inn i nettverket ditt straks de er tilgjengelige.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 161 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 103 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 70 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »