Panasonic KX-HN6010 Startspakke for sikkerhet i hjemmet

Panasonic KX-HN6010 Startspakke for sikkerhet i hjemmet
Tips en venn
754 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

KX-HN6010 Startspakke for sikkerhet i hjemmet


 


KX-HN6010


  • Enkelt oppsett
  • Lang rekkevidde
  • Ingen månedlige sikkerhetsgebyrer

 


Gjør hjemmet ditt smartere og tryggere på få minutter


Det har aldri vært enklere å beskytte familien din. Installer en Startspakke for sikkerhet i hjemmet på bare et øyeblikket og ha fordel av denne abonnementsfrie pakken. Utløste vindus-/dør- og bevegelsessensorer kan sende varsler til smarttelefonen, nettbrettet eller hustelefonen din.


*Krav:
 - En trådløs ruter med Internett-tilkobling.
 - iPhone 4 og senere, iPad (iOS 6.0 eller senere),
    eller en Android™-enhet (Android 4.0 eller senere) som inkluderer Bluetooth®, Wi-Fi® og mikrofonsystem.


 


Dette får du


Er du ny til verden med smartteknologi i hjemmet? Da er Startspakke for sikkerhet i hjemmet det perfekte startspunktet.
Alle komponentene er enkelt installert med en app på smarttelefonen/nettbrettet, og siden systemet er trådløst er det intet behov for kabler.
Pakkens sensorer kan sende varsler når de utløses til smartenheter og en hustelefon, og andre Panasonic Smart Home-produkter kan tilføres for å sikre at systemet alltid tilpasser seg dine fremtidige behov.Uansett avstand


Panasonic Smart Home-systemet kan faktisk fungere over en rekkevidde på 300 meter. Dette betyr at kameraene, sensorene og Smart Plugs kan kommunisere med hverandre – og kontrolleres av deg – uansett hvor stor hjemmet eller hagen er.


 


Ingen månedlige gebyrer


Straks du har kjøpt din Panasonic Smart Home-pakke, trenger du ikke betale for mer. Det er ingen månedlig abonnementsgebyrer som vanligvis følger med hjemmesikkerhetssystemer, kontrollappen er gratis, og det er ingen gebyrer for nettsky.

*Datakostnader kan påløpe.Tryggere enn Wi-Fi


Panasonic Smart Home-enheter kommuniserer med hverandre ved hjelp av en ULE (Ultra Low Energy) trådløs standard som er usynlige for vanlige forbrukerelektronikk enn vanlig, enkelt inntrengbar Wi-Fi-teknologi.


 


Enkelt oppsett


Da Panasonic Smart Home-systemet fungerer trådløst, er det utrolig enkelt å sette opp. Du kobler bare hubben til nettverket, laster ned kontrollappen på smarttelefonen og parer hver enhet med hubben.
Selv paring er problemfritt. Ettrykks paring betyr at du bare trykker én knapp på hver enhet og én knapp på hubben, og det er det. Det er like enkelt å koble til ekstra Smart Home-enheter hvis du vil legge til flere.


 


Smart Hub-funksjoner


Hubben sitter i hjertet av hvert eneste Panasonic Smart Home-systemet, som er trådløst koblet til alle andre Smart Home-enheter.
Den kan settes opp med ett tastetrykk, og kommuniserer med andre Smart Home-enheter så langt som 300 meter unna.
Den kobler også til hustelefonen så du kan opprette eller motta anrop gjennom den, og kan ta opp filmer eller bilder som er mottatt fra utløste Smart Home-kameraer på SD-kort.


 


Sensorer for sikkerhet i bevegelse


I tillegg til å registrere innbruddstyver og potensielt aktivere alarmsirener eller kameraer, kan Smart Home-bevegelsessensorer også brukes til å sette opp et utvalg nyttige automatiseringseffekter i hjemmet.
For eksempel, en utløst bevegelsessensor på trappene kan slå på et lys som er koblet til en Smart Plug i gangen nede.
Du kan også justere bevegelsessensorens følsomhet, så den ikke utløses av kjæledyr med et uhell.


 


En enkel sak


Til tross for at den bare tar noen sekunder å montere, kan Smart Home dør- og vindussensorer gi en omfattende og effektiv hjemmesikkerhetsløsning.
Fordi de kobler trådløst til alle andre enheter i Smart Home-systemet, kan en utløst dør-/vindussensor settes til å gjøre alt fra å sende et varsel til smarttelefonen og hustelefonen din til å slå på lys og lyde en høy alarmsirene.


 


Enkel å bruke


Hver del av Panasonic Smart Home-systemet kan fullt kontrolleres fra smarttelefonen eller nettbrettet med en svært intuitiv app.
Denne appen håndterer alt fra å se live video fra kameraene og slå lys på og av til å varsle deg om vinduer eller bevegelsessensorer er utløst. Den kan til og med spille nattasanger på barnerommet.
Det er som å ha hele hjemmet på smarttelefonen.


 


Det du ønsker, når du ønsker det


Smart Home-systemer kan kjøre i tre ulike moduser. Først må de armeres for når du er hjemme, aktivere hjemmeautomatikkfunksjoner som automatisk påslåing av lys eller varsle deg når noen er på døra. Deretter kan de alarmeres for når du er ute, som gir sikkerhetsfunksjoner basert rundt bevegelsesmulighetene til kameraene og vindus-/dør-/bevegelsessensorene. Til slutt kan hele systemet fullstendig armeres.


 


Du har alltid oversikten


En av de mest betryggende egenskapene med Smart Home-systemene er de mange varslingsalternativene de kan tilby. Med andre ord, hvis systemet oppdager et problem vil du definitivt vite om det.
Med en DECT-pakke for sikkerhet i hjemmet kan du motta muntlige beskrivelser av alle varsler gjennom ditt digitale trådløse håndsett, samt få varsler sendt til både en smarttelefon og en hustelefon.


 


En moderne telefon for moderne liv


I tillegg til å bidra til Smart Home-systemets sikkerhetsfunksjoner, lar den praktiske og rimelige Smartphone Connect-funksjonen til Panasonic DECT trådløse håndsett deg opprette og motta hustelefonanrop på smarttelefoner eller opprette eller motta smarttelefonanrop over hustelefonen fra hvor som helst i hjemmet.
Du kan også dele kontaktene dine mellom smarttelefonene og et Panasonic DECT-håndsett med et tastetrykk.


 


Ditt Smart Home-system vokser med deg


Smart Home sin avanserte nettverksteknologi lar deg tilpasse og utvide systemet for å passe dine endrede behov. Du kan tilpasse ditt perfekte system med enhver av enhetskombinasjonene vist i diagrammet, og Panasonic fungerer allerede på mange andre enheter som kan passe sømløst inn i nettverket ditt straks de er tilgjengelige.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 220 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 132 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 83 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »