Tilbake til start
Opranic Nova 2300W mellombølge infrarød terrassevarmer med fjernkontroll
Opranic Nova 2300W mellombølge infrarød terrassevarmer med fjernkontroll

1 / 2

Opranic Nova 2300W mellombølge infrarød terrassevarmer med fjernkontroll

2 699 kr
Varmer som solen Kjenn varmen umiddelbart Brukes ute eller inne - sommer eller vinter Fjernkontroll medfølger Velg effekt fra 5 forskjellige nivå
 • Mellombølge infrarød varmelampe
 • Med fjernkontroll
Les mer
 • Varmer som solen
 • Kjenn varmen umiddelbart
 • Brukes ute eller inne - sommer eller vinter
 • Fjernkontroll medfølger
 • Velg effekt fra 5 forskjellige nivåer, 1.400 – 2.300W
 • Påvirkes ikke av vinden
 • Levetid: 6.000 timer

Varmelampen har et klassisk design laget av aluminium og er utstyrt med vår klassiske infrarøde teknologi som effektivt varmer gjenstander direkte uten å varme opp den omgivende luften.

Hva skal man se etter når man kjøper terrassevarmer/varmelampe?

Kortbølge kontra mellombølge. Mellombølge gir ofte en mer behagelig varme. Denne varmeren bruker mellombølge.

Regulering av varmen. De fleste varmere har termostat. Det gjør at varmeren sjalter frem og tilbake mellom full effekt eller ingen effekt for å forsøke å holde konstant temperatur. Det er godt nok for de fleste, men mange synes det er bedre å kunne regulere effekten slik at varmeren holder en konstant effekt. det gir en jevnere varme. Denne varmeren har en regulering av varmen i 5 forskjellige trinn.

Styring. Varmen kan justeres på selve varmeren, mens denne varmeren kan justeres med en fjernkontroll. Det er praktisk når varmeren henger høyt og utenfor rekkevidde.

Beskyttelse mot vær og vind. Denne varmeren har IP34, og er dermed beskyttet mot regn.

Størrelsen på elektrisk sikring. Skal du kjøpe en varmelampe på 2.300W eller mindre kan den benyttes på en 10A sikring. Ved strømtrekk over 2.300W må du ha en 16A sikring. Vær klar over at kortbølgevarmere trekker en god del mer i oppstarten og at dette kan medføre at sikringen går i oppstartsøyeblikket. For å løse dette må du ha en treg sikring, eller kjøpe en varmer med lavere effekt enn 2.300W. Mellombølge har en mykere oppstart og kan normalt brukes på en vanlig 10A sikring. Denne varmeren er mellombølge.

Lys. Kortbølgevarmere gir ofte et intenst rødt lys, mens denne varmeren med mellombølge gir et mer behagelig oransje lys.

Lengden og bredden på reflektor. Mange varmelamper har en smal reflektor, som gir en dårlig spredning av varmen. Denne varmeren har en bred reflektor og sprer varmen over et større område.

Drift og vedlikehold. På denne varmeren kan du selv bytte varmerør dersom det skulle være nødvendig.

Levetid. Varmerøret i serien Opranic Nova har en forventet levetid på 6.000 timer.

Rekkevidde. Kortbølgevarmere har som regel en rekkevidde på ca. 4 meter. Denne mellombølgevarmeren har en rekkevidde på over 5 meter.

Montasje - må du ha elektriker, eller kan den kobles på en stikkontakt? Alle våre varmere fra Opranic leveres med jordet plugg for stikkontakt, samt 1,9 meters kabel.

Kjappe fakta

 • Mellombølge infrarød varmelampe
 • Med fjernkontroll

Identifikasjon

EAN 7350009970143
Produsentens artikkelnummer NOVA 23R
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser