Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Opranic Eco 1400W mellombølge infrarød terrassevarmer med termostat
Opranic Eco 1400W mellombølge infrarød terrassevarmer med termostat

1 / 2

Opranic Eco 1400W mellombølge infrarød terrassevarmer med termostat

Inngår i kampanjen : Black Friday
999 kr

-29%

1 399 kr
Mellombølge infrarød varmelampe Effekt 1400 watt Styrt av intern termostat Lengde 75 cm, bredde 11 cm IPX4, designet for lang holdbarhet
  • Mellombølge infrarød varmer
  • Oransje lys mer behagelig enn rødt lys
Les mer
  • Mellombølge infrarød varmelampe
  • Effekt 1400 watt
  • Styrt av intern termostat
  • Lengde 75 cm, bredde 11 cm
  • IPX4, designet for lang holdbarhet
  • Levetid: 4.000 timer

Opranic ECO – en ny serie effektive terrassevarmere! Optimal varmestråling med høy effektivitet. Unik infrarød teknologi med en myk og behagelig varme. Mer enn 90% av energien omdannes til strålevarme.

Varmelampen har et klassisk design laget av aluminium og er utstyrt med vår klassiske infrarøde teknologi som effektivt varmer gjenstander direkte uten å varme opp den omgivende luften. Produktet er designet for å gi effektiv oppvarming for boliger og kommersielle steder.

Hva skal man se etter når man kjøper terrassevarmer/varmelampe?

Kortbølge kontra mellombølge. Mellombølge gir ofte en mer behagelig varme. Denne varmeren bruker mellombølge. Liker du varmen fra solen, vil du elske følelsen du får fra Opranic Infrarøde varmelamper. Mellombølget infrarød varmestråling med høy absorpsjonskapasitet der nesten ingen stråling reflekteres. Opranics energieffektive infravarmere er effektive og billige i bruk.

Regulering av varmen. Denne varmeren har termostat. Det gjør at varmeren sjalter frem og tilbake mellom full effekt eller ingen effekt for å forsøke å holde konstant temperatur. Det er godt nok for de fleste. Ønsker du en varmer med effektregulering skal du se på Opranic Nova 23R.

Styring. Varmen kan justeres på selve varmeren. Ønsker du en varmer med fjernkontroll så skal du se på Opranic Nova 23R.

Beskyttelse mot vær og vind. Det siste sifferet sier noe om hvor beskyttet varmeren er mot vann. Høyere siffer gir høyere beskyttelse. Denne varmeren har IP34, og er dermed beskyttet mot regn.

Størrelsen på elektrisk sikring. Denne varmeren har en effekt på 1400 watt og kan fint brukes på en 10 ampere sikring.

Lys. Kortbølgevarmere gir ofte et intenst rødt lys, mens denne varmeren med mellombølge gir et mer behagelig oransje lys.

Lengden og bredden på reflektor. Mange varmelamper har en smal reflektor, som gir en dårlig spredning av varmen. Denne varmeren har en bred reflektor og sprer varmen over et større område.

Drift og vedlikehold. På denne varmeren kan du selv bytte varmerør dersom det skulle være nødvendig.

Levetid. Varmerøret i serien Opranic ECO har en forventet levetid på 4.000 timer.

Rekkevidde. Kortbølgevarmere har som regel en rekkevidde på ca. 4 meter. Denne mellombølgevarmeren har en rekkevidde på over 5 meter.

Montasje - må du ha elektriker, eller kan den kobles på en stikkontakt? Alle våre varmere fra Opranic leveres med jordet plugg for stikkontakt, samt 1,9 meters kabel. Monteres på vegg eller tak, og kan stå nesten hvor som helst både innendørs og utendørs.

Visste du at det er sunt for huden å øke blodsirkulasjonen? Opranic varmelamper inneholder ingen skadelige stråler og gir en komfortabel, energieffektiv varme. De er trygge å bruke både innen- og utendørs, slik at du kan nyte en ren, effektiv og sunn varme.

Kjappe fakta

  • Mellombølge infrarød varmer
  • Oransje lys mer behagelig enn rødt lys
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser