Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

MEACO Dry Areteone avfukter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvit
MEACO Dry Areteone avfukter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvit
MEACO Dry Areteone avfukter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvit
MEACO Dry Areteone avfukter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvit

1 / 4

MEACO Dry Areteone avfukter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvit

4 966,33 kr
Viktig notat. Prisen som vises på CDON inkluderer ikke moms eller toll, disse avgiftene pålegges av den norske administrasjonen når varene passerer grensen gjennom Norge. MeacoDry Arete® One 20L er en avfukter designet for å redusere fuktighet
Les mer

Viktig notat. Prisen som vises på CDON inkluderer ikke moms eller toll, disse avgiftene pålegges av den norske administrasjonen når varene passerer grensen gjennom Norge.


MeacoDry Arete® One 20L er en avfukter designet for å redusere fuktighet mens luften renses i rom på opptil 55 kvadratmeter med et TRUE HEPA H13-filter.


Avfuktingskapasiteten på opptil 20 l/dag (ved en lufttemperatur på 30 °C og en fuktighet på 80 % RELATIV) oppnås med et motorkompressorpar som utvikler en ventilasjonseffekt på opptil 160 m3/time (i andre fase), men med et svært lavt støynivå for en enhet i denne klassen, bare 40 dB(A) (under standard lydtestforhold).


Arete, en ny referanseindeks for avfuktere

Det nye Arete-avfuktingsområdet er resultatet av fem års utvikling av Meacos britiske designteam basert på tilbakemeldinger fra over 2000 brukere.


Arete er den greske gudinnen for fortreffelighet og fortreffelighet har vært det primære målet når du lager denne produktlinjen. Med stor oppmerksomhet på detaljer er det utviklet en rekke elementer for å forbedre brukeropplevelsen.


Endelig resultat? Noen av de roligste og mest effektive avfukterne til dags dato, med en rekke spesielle funksjoner som gjør det til en glede å bruke Arete.


Arete er den perfekte løsningen for å løse problemer med kondens, mugg og overdreven fuktighet, enten det er i hjemmet, garasjen, kjelleren eller campingvognen.


Hovedformålet er å forhindre kondens og mugg, tørt vaskeri, rense luften og fjerne andre ubehagelige konsekvenser av høy luftfuktighet i ulike rom. Arete er det roligste og mest økonomiske apparatet i MEACO-merket.


Tiden som avfukteren trenger for å tørke et rom og oppnå ønsket relativ fuktighet, avhenger av de rådende miljøforholdene i rommet. For eksempel kan endringer i utetemperaturen, fuktighetskilder eller ventilasjonsnivået i rommet forårsake endringer i miljøet og avfuktingsprosessen.


Romluften returneres gjentatte ganger gjennom avfukteren og fuktighetsinnholdet reduseres. Samlingen foregår i en spesiell beholder som enkelt kan rengjøres og tømmes. 


Detaljer som gjør en god avfukter perfekt

Luftinntak på siden gjør at enheten kan plasseres nærmere veggen og ta mindre plass i rommet.


Den elegante og kompakte designen gjør at enheten kan tilpasses enhver stil, slik at den vil se bra ut uansett hvor du plasserer den. De skjulte hjulene og håndtaket gjør det enkelt å flytte apparatet etter behov.


Takket være luftinntaket på siden kan den sitte jevnt og estetisk på veggen.


H13 HEPA-filteret optimaliserer enhetens luftrensingskapasitet og gjør avfukteren til en luftrenser. HEPA H13 brukes i tillegg til filteret som er inkludert som standard i avfukteren, slik at du får to filtertrinn.


Det kan bidra til å fjerne muggsporer, pollen, støv, dyrehår, støvmidd og mer fra luften. Den fanger 99,75% av partiklene som er minst 0,3 μm i størrelse.


Vaskbart støvfilter

HEPA-filter H13

 Du er ikke i nærheten av å tømme vanntanken Arete One kan tømmes automatisk med en slange. På denne måten kan kondensatet kontinuerlig strømme ned et avløp eller et større kar slik at apparatet kan gå lenge til riktig fuktighet er nådd.


I tillegg kan Arete One installeres (som et alternativ) med en kondensatpumpe som gjør at kondensatet kan tømmes til et høyere nivå. Denne kondensatpumpen er nyttig, for eksempel hvis det oppsamlede vannet må løftes fra kjelleren til første etasje eller et uttak over apparatets nivå. 


Det digitale kontrollpanelet er enkelt og veldig intuitivt, du vil ikke ha noe problem med å stille inn de ønskede funksjonene.  


Nyttige funksjoner

Funksjonen til timeren for tørking av vaskeri - forblir aktiv i 6 timer, avhengig av fuktigheten i rommet. Hvis fuktigheten er lavere, aktiveres viften, sparer penger og energi og reduserer tørketiden;

Barnelås funksjon;

Hvilemodus - Alle lys og display slås av og apparatet går på første ventilasjonstrinn, noe som er veldig stille;

2 automatiske ventilasjonstrinn, avhengig av behovet;

Forspylingsbeskyttelse med automatisk avstenging av apparatet når vanntanken er full;

- Automatisk start og stopp av kompressoren, styrt av hygrostat. Det gjør det mulig å måle fuktigheten i rommet og velge ønsket fuktighet i området 40% RH-70% RH. Hygrostat sikrer permanent kontroll av fuktigheten i luften, og hvis den innstilte fuktighetsverdien overskrides, starter apparatet automatisk;

Veldig stille og perfekt for barnerom - Arete har ekstremt effektive driftskostnader, høy utnyttelsesgrad og lavt støynivå;

Valgfritt vaskbart støvfilter og HEPA H13-filter;

Rensefunksjon - aktivert når fuktighetsinnstillingsknappen trykkes kontinuerlig;

Kontinuerlig kloakk - Hvis du vil avsmalne vannet kontinuerlig og ikke trenger å bekymre deg for å tømme tanken, kan du koble en slange til det spesielle hullet. Enheten leveres med en adapter som passer til alle vanlige hageslanger - det er en effektiv måte å redusere plastforbruket og spare penger;


Hjul og håndtak for økt mobilitet;

LCD-skjerm for å vise fuktigheten;

Trykk på kontrollpanelet.

Arete er designet for å opprettholde en konstant fuktighet i hjemmet ditt samtidig som strømforbruket reduseres.


Viftehastigheten øker og reduseres automatisk for å optimalisere ekstraksjonshastigheten om nødvendig. Den skifter til en roligere posisjon når ønsket fuktighet nesten er nådd, og når fuktigheten er nådd, slås apparatet av i 30 minutter, hvorpå det fungerer riktig avhengig av miljøet.


Arete One er MEACO's roligste avfukter, med bare 38 dB(A) første etappe og 40 dB(A) andre etappe som er dobbelt så stille som bransjestandarden.


TEKNISKE DATA

Anbefales for rom på opptil 55 kvm;

Avfuktingskapasitet: Ventilasjonstrinn I - 145 m3/time, trinn II - 160 m3/time;

Strømforsyning 220-240V, 50Hz;

Forbruk ved 20 °C og 60 % fuktighet: 250 watt;

Driftstemperatur: 5°C - 35°C;

Driftsfuktighet: mellom 40% Rh og 70% Rh;

Kjølegass: R290 / 65g;

Lydnivå 38 og 40 dB(A);

Vekt: 15 kg;

Dimensjoner: 562 x 376 x 232 mm;

Tankstørrelse: 4,8 liter.

Identifikasjon

EAN 5060409601739
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser