Tilbake til start
Meaco 20L Platinum luftavfukter
Meaco 20L Platinum luftavfukter
Meaco 20L Platinum luftavfukter
Meaco 20L Platinum luftavfukter

1 / 4

Meaco 20L Platinum luftavfukter

4 999 kr
20 liters kompressorbasert avfukter Testvinner en rekke ganger, i Norge og i utlandet HEPA-filter renser luften Minimalt strømforbruk Display viser fuktighet i luften Meaco 20L Platinum er en testvinner - gang på gang!
 • Hybrid luftrenser- og avfukter med HEPA-filter
 • For bolig inntil 200 m²
 • Sikrer strømbesparende og effektiv avfukting
Les mer
 • 20 liters kompressorbasert avfukter
 • Testvinner en rekke ganger, i Norge og i utlandet
 • HEPA-filter renser luften
 • Minimalt strømforbruk
 • Display viser fuktighet i luften

Meaco 20L Platinum er en testvinner - gang på gang!

Det vanligste spørsmålet vi får av kundene våre er "hvor mye koster det å bruke en avfukter?" Dette tyder på at kundene er bevisste på at alt elektrisk utstyr de kjøper bruker strøm, og at totalen kan bety mye for familieøkonomien og for miljøet. Meaco har alltid gjort avfuktere sine så effektive som mulig for å holde kostnadene på et minimum. Med Platinum-serien avfuktere har Meaco tatt dette til et helt nytt nivå.

Bare sammenlign strømforbruket på 255 watt med andre 20-liters modeller på markedet. Du vil begynne å se at forskjellen er betydelig. Gjennom maskinens levetid vil du kunne spare mye penger.

De fleste kompressorbaserte avfuktere har problemer i lave temperaturer, men denne avfukteren fra Meaco klarer faktisk å gjøre god nytte for seg selv om temperaturen skulle falle ned mellom 5 og 10 grader. Dette er også blitt påpekt i testene fra Which? Magazine.

HEPA-filteret viser seg å være veldig populært blant kunden. Dette er den eneste typen filter du kan bruke på en luftavfukter som virkelig fjerner allergener mindre enn det øyet kan se. Dette er partikler som pollen, støvmidd, muggsporer og flass fra kjæledyr.

I mangel av gode europeiske testrutiner for avfuktere er Meaco 20L Platinum testet på et ledende internasjonalt og uavhengig laboratorium i Hong Kong mot den mest oppdaterte standarden. Maskinen besto testen med det høyest mulige nivået. For å oppnå denne standarden måtte Meaco sørge for at hver enkelt komponent var av høyeste kvalitet for å maksimere effektiviteten. Dette betyr at vi med sikkerhet kan si at Meaco Platinum-serien setter en ny standard og skiller seg godt ut fra resten av markedet.

Foreløpig er det tre modeller i Platinum-serien, en 12 liters avfukter, denne 20-litersmodellen og 25L Superdry. Alle tilbyr lavere driftskostnader enn sine tilsvarende konkurrenter. Meaco 20L Platinum er på toppen av Which? Best Buy flere år på rad og var også suverent best i test hos klikk.no i Norge.

Kjappe fakta

 • Hybrid luftrenser- og avfukter med HEPA-filter
 • For bolig inntil 200 m²
 • Sikrer strømbesparende og effektiv avfukting
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser