Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kerbl Utendørs lekegrind jern 83172

(0)
Skriv en anmeldelse
Kerbl Utendørs lekegrind jern 83172
Kerbl Utendørs lekegrind jern 83172
Kerbl Utendørs lekegrind jern 83172
1249 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  5-8 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne utendørs lekegrinden fra Kerbl vil gi dine kjæledyr, som store kaniner og harer, et komfortabelt miljø hvor de kan hvile eller leke, mens de nyter den friske luften ute. Netting hindrer dyr fra å rømme og gir optimal beskyttelse mot ubudne gjester som rovfugler, katter og mår. Det utvendige buret kan åpnes ovenfra. Det har også en åpning på siden, og en ekstra liten en. Leveringen inkluderer også solbeskyttelse. Innhegningen er lett å montere sammen med de medfølgende bakkepiggene. Gi alltid ferskvann til dyrene dine.
 • Materiale: galvanisert jern
 • Mål: 144 x 112 x 60 cm (L x B x H)
 • Inkluderer en solskjerm
 • Lateral åpning og en ekstra liten åpning
 • Åpnes ovenfra
 • Lett å montere med bakkeplugger
 • SKU:406390
 • EAN:4018653831724

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.