Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jilong Round Oppblåsbart svømmebasseng grå 450 x 122 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-8%
Jilong Round Oppblåsbart svømmebasseng grå 450 x 122 cm
Jilong Round Oppblåsbart svømmebasseng grå 450 x 122 cm
2499 kr
Anbefalt pris: 2719 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Du vil ha mye moro med familie og venner i hagen med dette fantastiske bassenget. Dette oppblåsbare bassenget er laget av kraftig PVC og har en kapasitet på opptil 13293 L. Bassenget kan settes opp raskt og enkelt. Bare plasser bassenget på et flatt underlag, blås opp toppringen og fyll deretter bassenget med vann. Dette bassenget har to tilkoblinger for å feste filterpumpe (ikke inkludert). Det er enkelt å brette bort for lagring og transport når det ikke er i bruk. Levering inkluderer kun svømmebassenget.
 • Farge: grå
 • Samlet mål: 450 x 122 cm (Φ x H)
 • Diameter tilkobling: 32 mm
 • Kapasitet: 13293 l
 • Jilong varenummer: JL017526NG
 • Stoff: PVC: 100%
 • SKU:90778
 • EAN:8718475922018

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.