Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Intex Surf 'n Slide Lekesenter 57469NP

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Intex Surf 'n Slide Lekesenter 57469NP
Intex Surf 'n Slide Lekesenter 57469NP
Intex Surf 'n Slide Lekesenter 57469NP
Intex Surf 'n Slide Lekesenter 57469NP
1089 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette Intex Surf 'n Slide Lekesettet kan forvandle bakgården til et vann-vidunderland for de små. De vil kunne ha mye moro med sine venner i hagen igjennom hele sommeren. Dette Intex lekesettet er enkelt å sette opp og blåse opp. Du kan feste den med en hageslange med sprøyter for å kunne spyle overflaten under bruk. Den har en landingsmatte under for ekstra polstring og sikkerhet. Settet inneholder også 2 surfere med kule decaler for uendelig glidning gjennom hele sommeren. Hvert surfebrett har to sterke håndtak for enkel manøvrering. For eventuelle uhell medfølger det en reparasjonslapp.
  • Mål oppblåst: 442 x 168 x 163 cm (L x B x H)
  • Materiale: vinyl
  • Inkluderer 2 surfebrett
  • Med en reparasjonslapp
  • Koble til hageslangen for å tilføre vann på sklien
  • Landingsmatte under for ekstra polstring og sikkerhet
  • Intex varenummer: 57469NP
  • SKU:91049
  • EAN:8718475992486

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.