Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Intex filterpumpe 12 V 5678 L/t

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Intex filterpumpe 12 V 5678 L/t
Intex filterpumpe 12 V 5678 L/t
Intex filterpumpe 12 V 5678 L/t
1626 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Denne filterpumpen gir rask og effektiv vannsirkulasjon for å holde bassengvannet rent. Filterpumpen gir svært god filtreringsytelse. Den har en luft utløsningsventil. Filteret i pumpehuset kan hurtig fjernes for rusk-tømming og rengjøring. Den er lett å bruke. Takket være det forsterkede plasthuset, sikrer denne basseng filterpumpen ytelse all slags vær og tilbyr en langsiktig levetid.
 • Dimensjoner: 46 x 31,5 x 37 cm (L x B x H)
 • Vekt: 24 kg
 • Kapasitet: 5678 l / h
 • Spenning: 12 V
 • Slangelengde: 1,5 m
 • Passer for bassenger opptil 5.5 meter
 • SKU:401456
 • EAN:0078257398324
 • 0.0

  Basert på 0 anmeldelser

  Vis flere anmeldelser (-5)

  Leveransevilkår

  Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

  Se også

  Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.