Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-7%
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
Intex 3-trinns bassengstige 91-107 cm
1199 kr
Anbefalt pris: 1289 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne 3-trinns sikkerhetsstigen fra Intex, designet for frittstående svømmebassenger, vil hjelpe svømmere med å komme seg inn og ut av bassenget, trygt og bekvemt. Denne 3-trinns bassengstigen har en solid ramme i rustfritt stål. De sklisikre, robuste plasttrinnene er godt festet til rammen, noe som gir en trygg måte for svømmere å komme inn i eller ut av bassenget. Trinnsettet på utsiden av stigen kan brettes opp for å forhindre at barn bruker stigen. Når bassenget ikke er i bruk, kan stigen raskt løsnes og fjernes fra bassengområdet.
 • Farge: grå
 • Belagt stålramme og komposittrinn med høy styrke
 • Designet for vegghøyde fra 91 - 107 cm
 • Med 2 x 3 sklisikre trinn
 • Trinnene på utsiden av stigen kan brettes opp
 • Intex varenummer: 28075
 • SKU:92560
 • EAN:8720286155936

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.