Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000

Fri frakt
Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000
Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000
Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000
Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000
Hozelock Sensorkontroll pluss 2214 0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

De fleste gartnere foretrekker å vanne ved soloppgang eller solnedgang, da dette er den beste tiden for å minimere vannfordamping og bladforbrenning, men det er ikke alltid praktisk å gjøre det manuelt på disse tider av dagen. Sensorkontrollen fra Hozelock gjør dette for deg, den inkluderer en dagslysføler som automatisk justerer vanningstiden slik at den starter ved soloppgang og solnedgang hver dag. Det vil ikke være behov for omprogrammering, starttidene vil automatisk endres med soloppgang og solnedgang med årstidene. Du kan velge en periode på 2, 5, 10, 20, 30 eller 60 minutter, og det er enkelt å justere hvis du må reagere på endrede værforhold uten å måtte henvise til instruksjonene. Vanningstidsplanen kan settes daglig for varme og tørre forhold, og regulatoren har justerbare innstillinger for å redusere vanning til hver 2. dag, hver 3. dag, hver 5. dag eller en gang i uken for planter som trenger mindre vann. Hvis du trenger å vanne utenfor den automatiske tidsplanen, kan du bruke Vann nå bryteren for å slå på vannet. Trykk en gang, og enheten vil bli slått på med 60 minutters varighet, og trykk på nytt for å avbryte driften for kortere perioder. Trykk på knappen for å sjekke statusen til batteriene. De 3 LED-lampene lyser for å indikere gjenværende batterilevetid. En innebygd sikkerhetsfunksjon oppdager når batterinivåene har gått ned til et kritisk lavt nivå mens en vanning er i gang. LED-indikatorlampene blinker rødt når batteriene må byttes ut. Sensorkontrollen er enkel å sette opp, sett inn 2 x AA batterier (medfølger ikke) og velg ønsket vannmønster med bryteren. Ingen komplisert programmering er nødvendig. Den leveres med 21 mm (1/2 BSP), 26,5 mm (¾ BSP) eller 33,3 mm (1 BSP) adaptere for tilkobling til de fleste hagekraner. Denne sensorkontrollen er en allsidig enhet som kan brukes med hagesprinklere (opptil 10 Bar), lavtrykks mikrovanningssystemer (1,5 Bar) eller vannbeholdere (0,1 Bar), ved hjelp av sin unike kuleventil.
 • Med dagslyssensor
 • Varighet vanning: 2, 5, 10, 20, 30, 60 min
 • Bryter for å velge vanningsmønster
 • Vann-nå-knapp (10, 30 eller 60 minutters varighet)
 • 3 LED-lamper angir batteristatus
 • Vekt: 0,59 kg
 • Justerbare vanningstider fra hver ukedag
 • Krever 2 x AA batterier (medfølger ikke) og inkluderer en batterikontrollfunksjon
 • Inkludert 1 x 21 mm (1/2 BSP), 1 x 26,5 mm (¾ BSP), 1 x 33,3 mm (1 BSP) -adaptere
 • Egnet til bruk med hagesprinklere (opptil 10 Bar), mikrovanningssystemer (1,5 Bar) eller vannbeholdere (0,1 Bar)

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .