Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Sammenmontert Slangetralle 60 m med 50 m Slange 2435R0000

Fri frakt
Hozelock Sammenmontert Slangetralle 60 m med 50 m Slange 2435R0000
Hozelock Sammenmontert Slangetralle 60 m med 50 m Slange 2435R0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Den sammenmonterte slangevognen fra Hozelock er stabil, lett å flytte rundt og egnet for slanger med en lengde på 60 m (12,5 mm i diameter), 50 m (15 mm i diameter) eller 35 m (19 mm i diameter). Den leveres fullstendig montert og klar til bruk. Med en liten indre trommeldiameter og et ekstra langt sveivehåndtak, vil tilbakespolingen av slangen være en lek. Slangevognen er utstyrt med en 50 m lang Select-slange (12,5 mm i diameter), alle nødvendige beslag og et justerbart munnstykke. Etter bruk tar denne slangetrallen opp begrenset med plass takket være sitt foldbare håndtak. Håndtaket er utstyrt med et mykt grep og en holder for sprøytemunnstykket.
 • Slangetrommel med hjul
 • Vekt: 7,48 kg
 • Foldbart håndtak med mykt grep
 • Utstyrt med en 50 m slange (12,5 mm i diameter)
 • Inkluderer 1 x justerbart munnstykke, 2 x slangekoblinger, 1 x vannstopp, 1 x 1 , 3/4, 1/2 krankobling
 • Passer til slanger med en lengde på 60 m (12,5 mm i diameter), 50 m (15 mm i diameter) eller 35 m (19 mm i diameter)

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .