Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Hagevanning Oscillerende Sprinkler 260 m²

Fri frakt
Hozelock Hagevanning Oscillerende Sprinkler 260 m²
Hozelock Hagevanning Oscillerende Sprinkler 260 m²
Hozelock Hagevanning Oscillerende Sprinkler 260 m²
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette oscillerende sprinkleranlegget har en utmerket maksimal dekning på 260 m² som er veldig enkelt å justere. Det er perfekt til plener og planter. Sprinkleren er montert på en stabil slede som gir kjempegod stabilitet. Det har en ultra pålitelig, vanndrevet, gear-drivmotor som kan tåle alle vanntrykk.Få den hjem og gjør hagearbeidet mye lettere!
 • Farge: Gul
 • Vekt: 438 g
 • Maksimal dekning: 260 m²
 • Dimensjoner: 11,4 x 12,4 x 52,9 cm
 • Med en ultra pålitelig, vanndrevet, gear-drivmoto

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .