Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Hageslangesett med henger 20 m slange 2364 0000

Fri frakt
Hozelock Hageslangesett med henger 20 m slange 2364 0000
Hozelock Hageslangesett med henger 20 m slange 2364 0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette hageslangesettet som består av en hageslange og en henger, vil være perfekt for bruk i hagen. Hageslangen er 20 meter lang og fri for skadelige myknere og tungmetaller, og er egnet for daglig bruk. Den består av 4 lag med flettet forsterkningslag og et unikt, ekstra glatt, indre lag som er utviklet spesielt av Tricoflex. Dette indre laget forhindrer reduksjon av strømning over lengre avstand. Den robuste og slitesterke hageslangehengeren fra Hozelock gir deg mulighet til å oppbevare hageslangen etter bruk. Den kan holde 19 mm hageslanger på opptil 30 meter og 12,5 mm hageslanger på opptil 50 meter. Hengeren har et dryppfritt lagringssted for sprøytepistoler, sprinklere eller kontakter og er designet med et oppbevaringsrom foran for annet hageverktøy. Dette settet leveres også med tilbehør, inkludert krankobling for 1/2 og 3/4 kraner, 2 slangekoblinger, 1 slangekobling med vannstopp og 1 justerbar slangedyse.
 • Farge: grå
 • Materiale: plast
 • Lengde slange: 20 m
 • Kan holde 19 mm hageslanger på opptil 30 meter og 12,5 mm hageslanger på opptil 50 meter
 • Med et oppbevaringsrom
 • Tilbehør inkluderer:
 • 1 x krankobling for 1/2 og 3/4 kraner
 • 2 x slangekoblinger, 12,5 mm i diameter
 • 1 x slangekobling med vannstopp, 12,5 mm i diameter
 • 1 x justerbar slangedyse

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .