Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Poolöverdrag till oval pool 810 x 470 cm

Fri frakt
Gre Poolöverdrag till oval pool 810 x 470 cm
Gre Poolöverdrag till oval pool 810 x 470 cm
99999 kr

Overvåk produktets pris

Genom att använda ett poolöverdrag skyddar du ditt poolvatten från löv, smuts och annat skräp som kan blåsa ner i din pool. Detta poolöverdrag är lämpligt att använda som vinteröverdrag eftersom det är tillverkat av slitstarkt UV-resistent PVC. Poolöverdraget är gjord av Gre som är ledande i Europa inom poolbygge och tillbehör. Poolöverdraget är lämpligt för ovala pooler upp till 810 x 470 cm.
  • Färg: Blåpå ena sida, svart på andra sidan
  • Vikt:100g/m²
  • Mått: 930 x 560 cm
  • Lämpligtför ovala pooler upp till 810 x 470 cm
  • Material: PVC: 100%
  • SKU:401080
  • EAN:8718475827214

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.