Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Bypass Tilkobling for Varmepumpe

(0)
Skriv en anmeldelse
Gre
Fri frakt
Gre Bypass Tilkobling for Varmepumpe
Gre Bypass Tilkobling for Varmepumpe
1611 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette bypass settet 38/50 passer alle basseng lokalisert på bakken. Den lar deg installere en varmepumpe og integrerer den i filtreringskretsen. Med de tre montert ventiler, kan du kontrollere inngangsstrømningshastighet på vannet med vilje. Enda bedre, kan den forenkle vedlikeholdsarbeid på vinteren. Bypass settet kommer med 3 ventiler, 4 klemmer, 2 rør og 6 reduksjonsgir. Komplett sett med EAS-monteringstilbehør, PVC lim for varmepumpe tilkobling er inkludert.
 • Rør: Ø: 38/50 mm
 • Bypass settet kommer med 3 ventiler, 4 klemmer, 2 rør og 6 reduksjonsgir.
 • SKU:401137
 • EAN:8412081221571
 • 0.0

  Basert på 0 anmeldelser

  Vis flere anmeldelser (-5)

  Leveransevilkår

  Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

  Se også

  Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.