Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Bassengtrekk oval 810 x 470 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Gre
Fri frakt
Gre Bassengtrekk oval 810 x 470 cm
Gre Bassengtrekk oval 810 x 470 cm
Gre Bassengtrekk oval 810 x 470 cm
2494 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette bassengtrekket beskytter enhvert 8,1 x 4,7 m ovalt basseng mot støv, smuss og blader. Takket være dens tykkelse på 180 mikrometer og UVA-motstand vil det sikre deg mange somres bruk. Boblestrukturen vil også bidra til å varme opp vannet. Det sikrer god tjeneste og lang bruk. Og det anbefales kun for bruk om sommeren. Boblebassengtrekket er produsert av Gre, Europas største bassengbygger.
  • Tykkelse: 180 mikrometer
  • Mål: 805 x 460 cm
  • For ovale bassenger med mål 810 x 470 cm
  • Stoff: PVC: 100%
  • SKU:401065
  • EAN:8412081205984

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.