Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

FLAMINGO Hundekarde mykt håndtak størrelse L 1030196

Til kassen

Se også

FLAMINGO Hundekarde mykt håndtak størrelse L 1030196

(0)
Skriv en anmeldelse
FLAMINGO Hundekarde mykt håndtak størrelse L 1030196
FLAMINGO Hundekarde mykt håndtak størrelse L 1030196
548 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    3-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne 2-i-1 hundekarden og dyrebørsten fra FLAMINGO med mykt håndtak er perfekt for å daglig pleie av kjæledyret. Denne børsten med fine metalltenner kommer med et håndtak laget av høykvalitets plast, og holdbar børste egnet for daglig bruk. Den har 2 sider: den ene siden har rette nåler og den andre siden har buede nåler. De buede nålene er spesifikt for hunder med tykk underpels. Håndtaket gir deg en naturlig bevegelse for å redusere tretthet. Denne høykvalitets 2-i-1 børsten har fin trådbust og er spesielt nyttig for å fjerne vanskelige floker som andre børster ikke klarer. Den kan brukes for hunder med både kort og lang pels.
  • Farger: svart og rød
  • Materialer: plasthåndtak + metall
  • Mål: 20 x 9,5 x 4 cm (L x B x H)
  • Egnet for mellomstore og store raser
  • SKU:417664
  • EAN:5415245023106

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.