Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

FLAMINGO Hårfellingskam Furmaster 100 mm 1030300

Til kassen

Se også

FLAMINGO Hårfellingskam Furmaster 100 mm 1030300

(0)
Skriv en anmeldelse
FLAMINGO Hårfellingskam Furmaster 100 mm 1030300
FLAMINGO Hårfellingskam Furmaster 100 mm 1030300
381 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    3-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Hårfellingskammen Furmaster fra FLAMINGO er en ideell kam for hunden. Den fjerner effektivt underull og løse hår uten å påvirke den sunne dekkpelsen. Denne høykvalitets hårfellingskammen er utstyrt med metalltenner og slitesterkt plasthåndtak. Grepet gir hånden en naturlig arbeidsposisjon for å redusere utmattelse.
  • Farger: svart og rød
  • Materialer: plasthåndtak + metall
  • Mål: 16 x 11 x 4,5 cm (L x B x H)
  • Lengde blad: 100 mm
  • SKU:417667
  • EAN:5415245033501

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.