Tilbake til start
Blue Diamond - Wokpanne 28cm

1 / 1

Blue Diamond - Wokpanne 28cm

489 kr
Wokpanne med non-stick belegg - 28 cm En slitesterk og langvarig wok takket være diamantenes unike egenskaper. - Wok med unikt belegg forsterket med diamantpartikler - Belegg 5 ganger mer motstandsdyktig enn vanlig kokekar - Levetid 10 ganger lengre
Les mer
Wokpanne med non-stick belegg - 28 cm
En slitesterk og langvarig wok takket være diamantenes unike egenskaper.

- Wok med unikt belegg forsterket med diamantpartikler
- Belegg 5 ganger mer motstandsdyktig enn vanlig kokekar
- Levetid 10 ganger lengre
- Passer alle kokeplater inkludert induksjon
- Kan vaskes i oppvaskmaskin

Liker du å røre opp rettene dine på høy varme og leter du etter den rette pannen til dette? Da er Blue Diamond woken noe for deg! Med denne kan du enkelt røre opp rettene dine, da pannen varmes opp veldig raskt og jevnt. Du har ingen kalde eller for varme flekker i pannen på grunn av den større varmeoverføringen. Dette er opptil 4 ganger større enn med tradisjonelle wokker. På denne måten sparer du tid og energi!

Diamant, det hardeste naturmaterialet på jorden, er lagt til belegget på pannen. For eksempel er det laget en ekstremt slitesterk kokeoverflate og kjøkkenredskaper av metall riper ikke opp woken. I tillegg er woken slitesterk takket være det keramiske non-stick-belegget og den varer mye lenger enn andre wok med non-stick-belegg.

Rengjøring av woken er veldig enkelt, du kan gjøre dette ved å vaske pannen med en svamp og litt vaskemiddel. I tillegg tåler pannen også oppvaskmaskin. I tillegg er Blue Diamond giftfri: fri for PFOA, PFAS, bly og kadmium. Pannen passer også for alle typer kokeplater, inkludert induksjon.

Mål: 48x39x9
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser