Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Blue Bay Solfanger Kappa

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-6%
Blue Bay Solfanger Kappa
Blue Bay Solfanger Kappa
1284 kr
Anbefalt pris: 1363 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Utvid svømmesesongen med denne miljøvennlige, solfangeren Kappa fra Blue Bay! Denne solfangeren er perfekt egnet for alle typer svømmebasseng, både i og over bakken. Den er enkel å bruke og installere, direkte i tråd med din eksisterende filterinstallasjon. I tillegg holder de innebygde beina panelet i en vinkel på 30° for å maksimere sollyset, samt sørge for fleksibilitet i panelets plassering. Med kapasiteten på 12 L er panelet tilstrekkelig for et basseng på 9 000 liter.
 • Farge: svart
 • Materiale: plast
 • Mål: 106 x 78 x 7,2 cm (B x D x H)
 • Kapasitet: 12 L
 • SKU:424864
 • EAN:6949031905042

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.