Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Blue Bay Håvsett

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-6%
Blue Bay Håvsett
Blue Bay Håvsett
598 kr
Anbefalt pris: 637 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Håvsettet fra Blue Bay gir en svært effektiv måte å fjerne rusk fra svømmebassenget på. Denne bassenghåven fungerer med bassengpumpen eller sandfilteret for automatisk skimming, samler blader og annet rusk før de synker til bunnen av bassenget. Bare tøm håvkurven når den blir full. Merk: Bassengpumpe og sandfilter er ikke inkludert i leveransen.
 • Farge: hvit
 • Materiale: PVC
 • Bassenghåvsett for utvendig installasjon
 • Egnet for bassenger med stålvegger
 • Med håvkurv
 • SKU:428949
 • EAN:6949031902232

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.