Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bestway Rapid Rider II Flytesete til to personer 43113

Fri frakt
Bestway Rapid Rider II Flytesete til to personer 43113
Bestway Rapid Rider II Flytesete til to personer 43113
869 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Flytesetet 43113 fra Bestway er ideelt til å flyte nedover elva eller slappe av i bassenget. Laget av høykvalitets vinyl, er dette oppblåsbare flytesetet svært slitesterkt. Undersiden av masken holder deg avkjølt, og den innebygde ryggstøtten gir god sittekomfort. Det er to koppholdere for å oppbevare forfriskninger i nærheten mens du slapper av i vannet. Et gripetau med innebygde grommer gjør det enkelt å komme inn og ut. Dette flytesetet kan raskt blåses opp og pumpes ut. Nyt ultimat avslapning og komfort med dette flytesetet!
 • Farger: gul/svart
 • Materiale: vinyl
 • Mål: 259 x 135 cm (L x B)
 • Maksimal vektgrense: 180 kg
 • Kapasitet: 2 voksne
 • Bestway varenummer: 43113
 • SKU:90768
 • EAN:8718475912125

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.