Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Beeztees Trimmerake stor blå og mynte 661545

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Beeztees Trimmerake stor blå og mynte 661545
Beeztees Trimmerake stor blå og mynte 661545
Beeztees Trimmerake stor blå og mynte 661545
483 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Hunderaken med utskiftbart blad er egnet for hunderaser med både kort og lang pels. Takket være den spesifikke strukturen til denne raken er underpels og løse hår lett å fjerne. Ved å børste hunden regelmessig (maksimalt en gang i uken) med denne hunderaken vil hårfelling minimeres. Børst alltid i retning med hårveksten. Rakehodet med blad er utskiftbart og tilgjengelig separat.
 • Farger: blå og mynte
 • Materiale: plast
 • Lengde: 15 cm
 • Med et utskiftbart blad
 • Passer til hunderaser med både lang og kort pels
 • SKU:413580
 • EAN:8712695156352

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.