Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Senzor multifunksjonell smart gateway trådløs AQARA Hub M1S, kompatibel med Apple HomeKit
Senzor multifunksjonell smart gateway trådløs AQARA Hub M1S, kompatibel med Apple HomeKit
Senzor multifunksjonell smart gateway trådløs AQARA Hub M1S, kompatibel med Apple HomeKit
Senzor multifunksjonell smart gateway trådløs AQARA Hub M1S, kompatibel med Apple HomeKit

1 / 4

Senzor multifunksjonell smart gateway trådløs AQARA Hub M1S, kompatibel med Apple HomeKit

1 226,68 kr
1 227 kr
AQARA Hub M1S Multifunksjonell trådløs smart gateway-sensor er, som navnet antyder, en multifunksjonell enhet som er ideell for daglig bruk. Den kan brukes som alarm, dørklokke og nattlys, men først og fremst som et knutepunkt.  Koble alle Aqara
Les mer

AQARA Hub M1S Multifunksjonell trådløs smart gateway-sensor er, som navnet antyder, en multifunksjonell enhet som er ideell for daglig bruk. Den kan brukes som alarm, dørklokke og nattlys, men først og fremst som et knutepunkt. 


Koble alle Aqara-smartsensorene dine til M1S-huben for å lage logiske handlingsregler for dem, utformet for å gjøre livet ditt enklere og tryggere. Du kan for eksempel angi en regel som betyr at lampen ved siden av sofaen slås på når Aqara-bevegelsessensoren registrerer bevegelse. Eller når du ikke er hjemme og Aqara dør- og vindussensoren åpnes, vil M1S-huben utløse alarmen.


Med denne enheten kan du koble til og kontrollere alle smarte enheter i hjemmet ditt eksternt via Aqara Home-mobilappen. Lag ditt eget smarthusøkosystem via Zigbee 3.0-protokollen eller Wi-Fi. Du kan også kontrollere sensorene med stemme, siden gatewayen er kompatibel med Apple Home Kit, Google Assistant og Amazon Alexa stemmeassistenter.


Den multifunksjonelle AQARA Hub M1S Wireless Smart Gateway Sensor har en LED-ring slik at den kan brukes som hall eller nattlys og har 4 alarmmoduser.


Gjør hjemmet ditt om til et smart sted og et mer komfortabelt miljø der du har kontroll med én enkelt enhet.


AQARA Hub M1S multifunksjonell trådløs smart gatewaysensor har følgende funksjoner:


Multifunksjonell sensor med gateway-funksjon: kan koble til opptil 128 enheter;

Kan brukes som nattlys, fargen og intensiteten kan justeres og den slås på automatisk når den oppdager bevegelse;

16 millioner RGB-farger;

Kontroll via Mi Home og Aqara Home mobilapper;

Talekontroll, kompatibel med Apple Home Kit, Google Assistant og Amazon Alexa;

Kan installeres mange steder i hjemmet og plugges direkte inn i stikkontakten.

Multifunksjonell 4-i-1-sensor


AQARA M1S er et knutepunkt som også kan brukes som alarm, dørklokke og nattlys. Sammenlignet med den forrige versjonen, er AQARA Hub M1S også utstyrt med en lyssensor som kan inkluderes i automatiseringen fra mobilappen. 


Enheten har innebygde RGB-lys som består av 18 kraftige lysdioder og en lysdiffusor, og disse kan konfigureres i intensitet og farge.


2 W diffusor


Fordi enheten er utformet for å brukes som alarm og ringeklokke, har M1S-huben en innebygd 2 W-høyttaler som er kraftig og allsidig nok til å brukes i en rekke situasjoner, avhengig av hjemmebehovene dine.


Zigbee 3.0


Den multifunksjonelle AQARA Hub M1S Wireless Smart Gateway-sensoren fungerer med den nyeste Zigbee 3.0-protokollen, slik at du kan koble alle AQARA-enhetene dine til den.


Zigbee 3.0-teknologi forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og responsen til AQARA M1S-huben og dingsene den kontrollerer, og skaper enda bedre lokal automatisering for ditt smarte hjem, selv om internettnettverket er ustabilt eller nede.


2x2 MIMO Wi-Fi-antenner


AQARA Hub M1S er utstyrt med 2x2 MIMO Wi-Fi-antenner for å gi en god trådløs tilkobling for alle smarte enheter som er koblet til den.


Utvidet kompatibilitet


M1S-gatewayen fungerer med AQARA Home-mobilappen og er kompatibel med Mi Home, Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa. Du kan koble Aqara-enhetene dine til en rekke taleassistenter, slik at du kan kontrollere dem ekstremt enkelt med bare stemmen din.


Kommuniser med en rekke sensorer


Den multifunksjonelle AQARA Hub M1S Wireless Smart Gateway Sensor støtter Aqara-sensorer som sammen, gjennom logiske regler satt i mobilappen, gjør dem til en stadig fungerende sikkerhetsløsning.


Hver Aqara-sensor er utstyrt med et batteri med en levetid på opptil to år og kan inkluderes i automatiseringssystemet.


Enkel automatisering


Automatiser alle prosesser relatert til Aqara-sensorer gjennom Aqara Home- eller Mi Home-mobilappen. Lokale automatiseringer fungerer selv når internett er nede takket være Zigbee 3.0-teknologi.


For eksempel, når bevegelsessensoren oppdager bevegelse, slås lampen ved siden av sofaen på.


Flere eksempler på logiske automatiseringsregler nedenfor:


Kvalitetsdesign og komponenter


Kvalitetsmaterialene bidrar til å utvide navet, spesielt på grunn av måten luften sirkulerer gjennom den perforerte basen.


Den hvite fargen og den enkle, moderne designen gjør at AQARA Hub M1S multifunksjonell trådløs smart gateway-sensor blandes inn i ethvert interiør.Daddel

Drift av systemet

IOS, Android

Måle

8 x 8 x 4,15 cm

Vekt

0,138 kg

Pakken inkluderer

AQARA Hub M1S Multifunksjonell Trådløs Smart Gateway Sensor, Brukerhåndbok

Tilkobling

Trådløs, Zigbee 3.0

Kommunikasjonsavstand

15 m

Wi-Fi-protokoll

Wi-Fi IEEE 802.11 B/G/N 2,4 GHz

Farger

Hvit

Driftstemperatur

-10°C – 50°C

Styring per søknad

Ja, Mi Home, Home Kit (iOS 10.3+), Aqara Home (Android 5.0+, iOS 10.3+)

Identifikasjon

EAN 6970504212343
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser