Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Yamaha A-S301 Svart
Yamaha A-S301 Svart
Yamaha A-S301 Svart

1 / 3

Yamaha A-S301 Svart

5 190 kr
Bygd for superb lydkvalitet, i kul klassisk Yamaha design. En integrert forsterker med digitale lydinnganger. * ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet. * I/O (inngang til utgang) Direkte symme
  • ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet.
  • I/O (inngang til utgang) Direkte symmetrisk design
  • ART (Anti-Resolution and Tough) Bass
Les mer

Bygd for superb lydkvalitet, i kul klassisk Yamaha design.

En integrert forsterker med digitale lydinnganger.


* ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet.

* I/O (inngang til utgang) Direkte symmetrisk design

* ART (Anti-Resolution and Tough) Bass

* Spesiallaget transformator / kondensatorbank på 6,800uF / Kjøleplate i aluminium

* 95W x 2 (max), 60W x 2 (RMS) gir høy effekt

* Pure Direct modus for bedre lydkvalitet

* Kontinuerlig variabel Loudness kontroll

* Digitala innganger for innkobling av TV eller Bluray

* Tilkobling for YBA-11 (trådløs Bluetooth adapter)

* Kul klassisk Yamaha design (frontpanel og knapper i aluminium)

* Auto Power Standby

* design (frontpanel och knappar i aluminium)


Funksjoner

ToP-ART Sound Quality Design og høyeste mulige komponent kvalitet

A-S301 ble bygget for å gi maksimal ytelse og høy kvalitet. Den indre konstruksjonen med enkel, direkte overføring av signaler garanterer optimal seperasjon, eliminering av brus og distorsjon, og ren lydgjengivning. Dette inkluderer oppdelt strømforsyning for analoge og digitale lydkilder, samt Yamahas original Top-Art (Total Purity Audio Reproduction Tecnology) og Art Base chassi konstruksjon for å passe på at de er av høyeste kvalitet slik at alle komponentene fungerer sammen for å gi den absolutt beste mulige lyden.


Komponenter av høg kvalitet for beste lydkvaliteten

Spesiallagd transformator, skreddersydde blokk kondensatorer, en punkts jording, aluminium kjøleplate og andre deler av høyeste kvalitet som håndterer krevende lydsignalforhold. Kvaliteten på hver separate del, samt hvordan de fungerer sammen, bestemmer i prinsipp lydkvaliteten på produktet. Yamaha bruker kun veldig høykvalitative komponenter, nøye utvalgte og testede.


Skapet av Yamahas lange erfaring, tradisjon og høyteknologisk spisskompetanse

Yamaha, med en lang histore på over 125 år som produsent av musikkinstrument, har også et høyt anseende innom HiFi-komponenter. A-S301 skaptes gjennom å kombinere denne lange erfaringen med høy teknisk kompetanse. Basert på begrepet ''Natural Sound'', for å gjengi all musikk som det virkelig høres ut. Alt bygges med presisjon og omsorg fra kretsdesign til rett følelse på reguleringen. Selv om dette er en innstegsmodell så får du en høy lydkvalitet og musikalsk lyd.


Pure Direct - for en renere lyd

Pure Direct modusen gjør at lydsignaler får kortest mulig kretsvei, forbi buffer forsterkere og tone, loudness og balanse kontroller for å i stort sett eliminere risikoen for å miste signaler. Det for å gi den reneste lyden og den høyeste lydkvaliteten.


Kontinuerlig variabel loudness kontroll

A-S301 har også en ny analog loudness kontroll funksjon på frontpanelet som bruker elektronisk volum. Det fir en lydkvalitet og du kan justere loudness effekten om du ønsker. Separert fra hoved volumet, styres denne loudnessfunksjon balansen mellom lav - og høyfrekvente lyder. Det gjør at du hører full båndbredde uansett volumnivå. Man kan si at loudness funksjonen kompenserer for det naturlige tapet i det menneskelige ørets egenskap til å høre for høye og lave frekvenser ved lave volum.


Digitale innganger for tilkobling av TV eller BluRay

A-S301 er utstyrt for digitale lydinnganger, både optiske og koaksiale terminaler. Den optiske er for å ta imot lyd fra en TV, og den koaksiale for å ta imot lyd fra en Blue-Ray-spiller. Lyden blir i det digitale domenet, noe som gir deg et renere, og mer dynamisk lyd uansett om du ser på sport, film eller konserter.


Tilkobling for YBA-11 Bluetooth Adapter

Med YBA-11, kommer du til å kunne strømme musikk trådløst fra en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon eller PC. Takket være den digitale tilkoblingen og aptX® lydkodings algoritmen kan du nyte trådløs musikk med optimal lydkvalitet. Strøm til YBA-11 får du behagelig via DC-utgangen på baksiden av forsterkeren.


Speaker A, B eller A+B

Du kan koble til to ulike høyttalersystem i ulike rom og veksle mellom dem, eller få dem begge til å spille på en og samme gang. Det finnes fire terminaler, så gjennom å bare trykke på en knapp kan du veksle høyttaler for å matche lydkilden.


Subwoofer Terminal

På bak panelet finner du en terminal for tilkobling av en subwoofer: Det gjør at du enkelt kan øke bass lyden på systemet ditt for å få en mer kraftfull lyd med bedre total lydkvalitet.


Phono MM Terminal

Du kan koble til en platespiller (MM) for å spille vinylplater. Det gjør at du kan nyte både digitale CD-plater og analoge vinylplater.


Enkel men sofistikert design

Dette Yamaha klassiske, enkle og unike designet setter en Yamaha identitet på HiFi lydkomponentene våre. Aluminiums frontpanelet og vreden er av samme luksuriøse kvalitet som de som brukes på toppmodellene våre.


Fjernkontroll med enkel, ren design

Ren, enkel design på fjernkontrollen gjør den enkel å forstå og å bruke. Du kan også bruke fjernkontrollen for å styre en Yamaha CD-spiller.


Roterende inngangsvelgere med LED

Vridningskontrollen gjør det raskt og enkelt å velge inngangskilder. Den luksuriøse vreden har en herlig kvalitetsfølelse. Lysdioder viser tydelig hvilken kilde som er valgt, slik at du enkel kan veksle mellom kilder selv om det er mørkt i rommet.


Auto Power Standby Funksjon

Forsterkeren har en strømsparfunksjon som kjenner når den ikke har blitt brukunder en lengre tid (ca. 8 timer). Også om strømmer er på går den automatisk i standby-modus. Så uansett om du glemmer å skru den av, kommer den ikke til å stå å stjele strøm. 

Kjappe fakta

  • ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet.
  • I/O (inngang til utgang) Direkte symmetrisk design
  • ART (Anti-Resolution and Tough) Bass
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser