Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vanntank til Kjøleskapet

249 kr
  • Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Her har vi en skikkelig fin drikkedispenser i gjenvunnet plast. Fyll den med vann og la den stå i kjøleskapet et par timer. Deretter "tapper" du ut skikkelig kaldt og deilig vann, som du vanligvis bare får på restauranter. Det praktiske med denne dispenseren er at den også passer bra å ha med på utflukter, campingtur og eventyr. Fyll den med vann og ta den med deg – uansett hvor du skal!

Vanntank til Kjøleskapet leveres enkeltvis og er laget av gjenvunnet plast. Dispenseren rommer ca. 3 liter og fungerer like godt i kjøleskapet som til campingferien. Dispenseren har et smart håndtak samt en tapp og et lokk til påfylling. Hele saken måler kun 26,5 x 21,5 cm, noe som gjør at den er lett og praktisk å ta med seg.

  • Materiale: gjenvunnet plast
  • Mål: 26,5 x 21,5 cm eller 34,5 x 20,5 x 12,5 cm
  • Volum: 3 liter eller 5 liter
  • Tappekran, håndtak, påfyllbart lokk

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.