Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Smoking Hot Bunny Dame Karnevalskostyme

1 / 1

Smoking Hot Bunny Dame Karnevalskostyme

479 kr

-20%

Rek pris. 599 kr
Lev ut playboy-drømmene i denne hotte bodyen. Med elegante volanger, sexy stropper rundt bena og søt hale på rumpa får du virkelig det alle beste fra flere verdener. Resultatet blir det mest sexy kostymet på hele halloween-festen, så vær forberedt på
Les mer
Lev ut playboy-drømmene i denne hotte bodyen. Med elegante volanger, sexy stropper rundt bena og søt hale på rumpa får du virkelig det alle beste fra flere verdener. Resultatet blir det mest sexy kostymet på hele halloween-festen, så vær forberedt på flørt og gratisdrinker når du tar på deg kostymet!

Smoking Hot Bunny Dame Karnevalskostyme består av hårbøyle med kaninører, body med stropper rundt lårene og hale som kan fjernes. Kommer i størrelsene x-small, small, medium og large. Kles enkelt av og på med glidelåsen på ryggen. Laget av polyester og spandex. Legg merke til at hansker ikke følger med.

  • Materiale: Polyester, spandex
  • Størrelse: XS, S, M, L
  • Består av body, hårbøyle og hale
  • Hansker følger ikke med
  • Vaskeråd: 30°C

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men de er i en helt egen klasse! Kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffkvaliteten kan kostymet vaskes og brukes om og om igjen.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter