Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Røykmaskin til vann

1 / 1

Røykmaskin til vann

349 kr
Røykmaskin som legges i vann og deretter utvikler seg til ekkel røyk som flyter ut fra beholderen. Dampen skapes gjennom en elektromagnetisk teknikk. På maskinen sitter en sterk lysdiode som aktiveres automatisk. Denne maskinen tr
Les mer
Røykmaskin som legges i vann og deretter utvikler seg til ekkel røyk som flyter ut fra beholderen. Dampen skapes gjennom en elektromagnetisk teknikk. På maskinen sitter en sterk lysdiode som aktiveres automatisk. Denne maskinen trenger ingen røykvæske, men legges i vanlig vann.

Ideell å plassere i en kjele med vann for å skape en ekkel stemning på festen. Maskinen og røyken som utvikles, er helt ufarlig for både mennesker og dyr.

Obs! Kjele er ikke inkludert, men kan kjøpes separat. Kjelen på bilder er 35 cm Ø og 18 cm høy.

Leveres komplett med svensk nettadapter, og ettersom den drives med strøm, kan den brukes om og om igjen. Røykmaskinen bør ikke være i gang lenger enn 12 timer av gangen.

Slik gjør du:
1. Fyll en passende skål med ca. 5–6 cm vann. (Obs! Bruk kun vann, annen væske kan få membranet som skaper dampen til å bli klissete, og maskinen blir ødelagt.
2. Plasser den på et robust underlag, ettersom det kan oppstå litt fukt ved siden av skålen.
3. Koble til adapteren i strømuttaket og plasser den sølvfargete delen i vannet. Det er viktig at den svarte buen på den sølvfargete delen er under vann for at røyken skal dannes.

Tips! Sett skålen på et sted der det er mye bevegelse, det blir mer effektfullt hvis røyken virvler litt rundt.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter