Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Ring Of Fire Partyspill

149 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Ring of the Fire er en variant av det klassiske ølspillet med en twist. Alle spillerne skal i valgt rekkefølge  skrape av sirklene og lese instruksjonene under. Der gjemmer det seg en drikkeutfordring som for eksempel kan være at alle guttene rundt bordet drikker, meste kort kan inkludere at bare jenter drikker, men også nominere en annen spiller til åta seg en drikkeutfordring, og andre lignende oppgaver. Perfekt til vorspielet, studentfesten, eller som underholdning en kjedelig kveld.

Informasjon

  • Instruksjoner på spillet er inkludert
  • Nok til 5 spilleomganger
  • Skrap av sirkelen for å lese drikkeutfordringen

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .