Tilbake til start
Otoskop 31187 (Fikset D)
Otoskop 31187 (Fikset D)
Otoskop 31187 (Fikset D)

1 / 3

Otoskop 31187 (Fikset D)

1 454 kr
Hvis du bryr deg om helsen din, og ønsker produkter som gir beskyttelse og velvære så kjøp Otoscopy 31187 (Fikset D) og mange andre produkter til de beste prisene! Optisk zoom: 10x Type pære: Halogen FIKSET: Dette er produkter som er retur
Les mer
Hvis du bryr deg om helsen din, og ønsker produkter som gir beskyttelse og velvære så kjøp Otoscopy 31187 (Fikset D) og mange andre produkter til de beste prisene!
  • Optisk zoom: 10x
  • Type pære: Halogen
FIKSET: Dette er produkter som er returnert innen returperioden eller viser produkter som noen ganger har blitt brukt til demonstrasjoner; noen selges med noen skader på emballasjen eller med at originalemballasjen er åpnet. Alle produktene er sjekket, de inkluderer den offisielle merkevaregarantien og fungerer perfekt. Avhengig av tilstanden er de klassifisert som:
  • A+/ Perfekt: produkter i perfekt stand hvor originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller erstattet av annen emballasje som er i veldig god stand.
  • A/ Som nytt: produkter som er i perfekte, ny stand, originalemballasje kan ha blitt åpnet, har noen skade eller kan ha blitt erstattet av annen emballasje.
  • B/Veldig god: produkter som er i veldig god stand, med mulige små estetiske mangler, de fungerer perfekt og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • C/God stand: produktene er i god stand, med mulige estetiske mangler, men fungerer perfekt, originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • D/Korrekt: Produkter i riktig stand, med mulige estetiske mangler eller mangler tilbehør, i perfekt stand, og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller skadet.

Identifikasjon

EAN 8023279311877
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser