Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

OppoSuits Winter Wonderland Dress

1 / 1

OppoSuits Winter Wonderland Dress

899 kr
Har du noensinne lurt på hvordan julen ville se ut dersom den var en dress? Jo, da ville den nok se ut ganske eksakt slik som dette! Denne dressen gjør seg best på julefesten, julebordet eller når gavene skal deles ut. OppoSuits Winter Wonderland
Les mer
Har du noensinne lurt på hvordan julen ville se ut dersom den var en dress? Jo, da ville den nok se ut ganske eksakt slik som dette! Denne dressen gjør seg best på julefesten, julebordet eller når gavene skal deles ut.

OppoSuits Winter Wonderland Dress er en rød dress med hvite og grønne mønster som sammen med den julerøde fargen danner et vinterlandskap som ingen kan unngå å bite seg merke i.
OppoSuits Winter Wonderland Dress tilhører OppoSuits' julekolleksjon og er blant de klassisk inspirerte dressene med sin lappeteppe-mønstrede utførelse. Takket være den høye kvaliteten i stoffet kan du bruke din OppoSuits om og om igjen uten at den taper sin passform. Merk deg at OppoSuits dresser er av slimfitmodell. Står du mellom to størrelser, anbefaler vi derfor at du velger den største. OppoSuits Winter Wonderland Dress består av:

  • En rød blazer med et herlig julemønster, tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme og knepping foran samt nederst på ermene.
  • Et par matchende dressbukser med gylf og beltehemper. 
  • Et matchende slips.
  • Finnes i størrelsene: 46 - 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse