Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits The Joker Dress

1 / 1

OppoSuits The Joker Dress

995 kr
Why so sad? Tørk bort den sure minen og klem frem den gale The Joker-latteren iført denne HAHAHA-dressen. Beklager, vi mente selvfølgelig OppoSuits The Joker Dress. OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og p
Les mer
Why so sad? Tørk bort den sure minen og klem frem den gale The Joker-latteren iført denne HAHAHA-dressen. Beklager, vi mente selvfølgelig OppoSuits The Joker Dress.

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Legg merke til at OppoSuits dresser kommer i slimfit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil om to størrelser..

OppoSuits The Joker Kostym består av:
  • En rutete mørke-og lyselilla dress med kortstokkkortet Jokeren og "HAHAHA" som motiv. Dressjakken har to utvendige lommer, en skjult innerlomme og to grønne knapper foran.
  • Et par matchende bukser med grønn knapp.
  • Et grønt slips.
  • Finnes i størrelse: 46-62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser