Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits Starstruck Dress

1 / 1

OppoSuits Starstruck Dress

899 kr
BAM! Ankom festen som en stjerneeksplosjon med Opposuits sykt rå Starstruck Dress. Dressen er et utmerket valg til nyttårsfesten, Hollywoodpartyet og andre arrangementer hvor du ønsker å kle deg stilig og skille deg ut fra alle andre nissekostymer på
Les mer
BAM! Ankom festen som en stjerneeksplosjon med Opposuits sykt rå Starstruck Dress. Dressen er et utmerket valg til nyttårsfesten, Hollywoodpartyet og andre arrangementer hvor du ønsker å kle deg stilig og skille deg ut fra alle andre nissekostymer på festen. For det vil du utvilsomt gjøre med denne stjernespekkede dressen!

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Legg merke til at OppoSuits dressene kommer i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil om to størrelser.

OppoSuits Starstruck Dress består av:
  • En svart dressjakke med hvite stjerner i ulike størrelser. Dressjakken har to utvendige lommer, en skjult innerlomme og knepping foran.
  • Et par matchende dressbukser med lommer og hemper.
  • Et matchende slips!

Modellens hvite skjorte følger ikke med.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser