Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits Santaboss Dress

1 / 1

OppoSuits Santaboss Dress

899 kr
Ikke gå rundt i skogen med denne dressen på. Sjansen er stor for at noen vil hugge deg ned fordi de tror du er et juletre. Det verste med et slikt potensielt scenario er selvsagt risikoen for at den flotte dressen skal bli besudlet med en masse blods
Les mer
Ikke gå rundt i skogen med denne dressen på. Sjansen er stor for at noen vil hugge deg ned fordi de tror du er et juletre. Det verste med et slikt potensielt scenario er selvsagt risikoen for at den flotte dressen skal bli besudlet med en masse blodsøl - unngå for all del det!

OppoSuits Santaboss Dress er en grønn, fin dress med julemønster og figurer. Perfekt til julefesten! Denne dressen tilhører OppoSuits' julekolleksjon og er blant de mest klassisk inspirerte dressene med sitt 'julete' mønster.  Takket være tøyets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den taper passformen sin. Merk deg at OppoSuits-dresser er i slimfitmodell. Står du mellom to størrelser, anbefaler vi derfor at du velger den største.

OppoSuits Santaboss Dress består av:
  • En grønn blazer med et herlig julemønster, tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme og knepping foran og nederst på ermene.
  • Et par matchende dressbukser med glidelås i skrittet og beltehemper. 
  • Et matchende slips.
  • Finnes i størrelsene: 46 - 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser