Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

OppoSuits Evergreen Dress

1 / 1

OppoSuits Evergreen Dress

899 kr
Vær fargerik, ta plass og sjarmer alle du møter iført OppoSuits vidunderlige dresser! Denne stilige kreasjonen går helt i en herlig, klargrønn nyanse som passer ekstra bra til for eksempel St. Patricks Day eller vår- og sommerfester. Inkludert i den
Les mer
Vær fargerik, ta plass og sjarmer alle du møter iført OppoSuits vidunderlige dresser! Denne stilige kreasjonen går helt i en herlig, klargrønn nyanse som passer ekstra bra til for eksempel St. Patricks Day eller vår- og sommerfester. Inkludert i den luksuriøse outfiten er et matchende slips!

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er produsert i morsomme, uvanlige mønster og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igen uten at den mister passformen. Vær oppmerksom på at OppoSuits dresser er av en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den store størrelsen om du vingler mellom to størrelser. OppoSuits Evergreen Dress inkluderer:
  • En grønn jakke med tre lommer på utsiden, en gjemt innerlomme samt knapping foran og nederst på ermene.
  • Et par grønne dressbukser med glidelås i gylfen og beltestropper. 
  • Et matchende slips.
Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse