Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Moon Creations Chunky Glitter

49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Dersom du vil se skikkelig glitrende ut på neste halloween-fest, bursdagsfest eller neste festival du skal på, anbefaler vi sterkt produktet Chunky Glitter fra Moon Creations. Dette glitteret er enkelt å påføre og gir deg et pent utseende som kommer til å gi deg mange beundrende blikk. Match med en passende kjole eller drakt for å få den beste looken!

Moon Creations Chunky Glitter leveres enkeltvis i krukker og kommer i åtte forskjellige farger: Sølv, gull, bronse, rosa, rød, grønn, blå og lavendel. Hver krukke inneholder tre gram glitter, og du fester det enkelt med en glittergele. Glitteret har aldri blitt testet på dyr og er   100% kosmetisk. I tillegg er det vegansk!

Selges enkeltvis i krukker på 3 gram og finnes i åtte ulike farger.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .