Tilbake til start
Metalldetektor håndholdt søkedybde opptil 60 cm
Metalldetektor håndholdt søkedybde opptil 60 cm
Metalldetektor håndholdt søkedybde opptil 60 cm

1 / 3

Metalldetektor håndholdt søkedybde opptil 60 cm

1 417 kr
1 454 kr
Denne allsidige metalldetektoren kan brukes til å finne metallobjekter på stranden, i hagen, på gulvet, i grunt vann og til og med oppe på taket. Utstyrt med en vanntett søkespole, har metalldetektoren en justerbar lengde på opptil 1m, slik at d
Les mer

Denne allsidige metalldetektoren kan brukes til å finne metallobjekter på stranden, i hagen, på gulvet, i grunt vann og til og med oppe på taket.

Utstyrt med en vanntett søkespole, har metalldetektoren en justerbar lengde på opptil 1m, slik at detektoren kan tilpasse seg til forskjellige anvendelsesområder. Den kan oppdage myntformede gjenstander opp til 12 cm nede i bakken og større gjenstander opp til 60 cm i dybde.

Den installerte høyttaleren gir deg rask akustisk oppfatning så snart noe er oppdaget. Hodetelefonkontakten og det justerbare volumet gir deg mer privatliv og hjelper deg med å høre lyden tydelig under skattejakt. Metalldetektoren drives av 6 x AA batterier (ikke inkludert).

Merk: Bruk av en metalldetektor kan kreve tillatelse eller lisens. Områder hvor en metalldetektor kan brukes, kan også være begrenset. Bli kjent med alle lokale, statlige og nasjonale lover angående bruk av metalldetektor. Følg disse lovene.

  • Mål: 100 x 16 cm (L x B)
  • Vanntett søkespole: 17 cm (Φ)
  • Hodetelefonkontakt: 3,5 mm
  • Farge: svart
  • Justerbart volum
  • Strømforsyning: 6 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Deteksjonsdybde: myntformede objekter opptil 12 cm dypt, større objekter opptil 60 cm dypt

Identifikasjon

EAN 8718475855224
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser