Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Konfettiballonger Sølvkonfetti

59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Stell i stand en helt awesome festdekorasjon med en eksklusiv touch med disse ballongene med sølvfarget konfetti! Et selvsagt valg til bursdagsfesten eller nyttårsfesten når du vil dekorere med noe litt ekstra spesielt. Konfettiballongene kommer uten tvil til å bli en hit blant gjestene.

Konfettiballonger Sølvkonfetti er transparente lateksballonger som leveres med sølvfarget konfetti som du fyller ballongene med før du blåser dem opp.

For maksimal effekt anbefaler vi at du fyller ballongene med en større del helium og en mindre del vanlig luft, slik at konfettien sprer seg rundt inne i ballongene.

Mål oppblåst: ca. 30 cm.

Selges i 5-pakning.
Kan ikke brukes med hi-float.

Legg merke til at konfettien kan misfarge og etterlate permanente flekker hvis den kommer i kontakt med fukt.

Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .