Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jule-sweatshirt Lucas
Jule-sweatshirt Lucas

1 / 2

Jule-sweatshirt Lucas

48 kr

-70%

Rek pris. 159 kr
Sweatshirt i herlig bomull med trykt snøstjernemønster. Applikasjon foran med vendbare paljetter som viser 2 ulike motiver. Myk, børstet innside. Rund hals med vrangbord. Vrangbord i erme- og nederkant.Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative f
Les mer
Sweatshirt i herlig bomull med trykt snøstjernemønster. Applikasjon foran med vendbare paljetter som viser 2 ulike motiver. Myk, børstet innside. Rund hals med vrangbord. Vrangbord i erme- og nederkant.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking og arbeider for mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull.

• Vaske: Maskinvask 40°
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .