Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Globus av Kork Liten

(0)
Skriv en anmeldelse
599 kr
Frakt fra 59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 59 kr
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Denne minijordkloden ser ut som en hvilken som helst globus, men den gir en helt unik følelse til hjemmet ditt, siden du kan bruke den til å markere hvilke land du har besøkt. Siden globusen er laget av kvalitativ kork, kan du bruke små nåler til å markere land eller steder som du har besøkt. Et kult tilbehør i hjemmet som garantert åpner opp for samtaler!

Globus av Kork Liten er naturfarget, og overflatene til landene er malt i svart og står på en stabil metallfot. Materialet gjør at du enkelt kan sette fast nåler for å markere steder du har besøkt, eller som står på din "bucket list".

Selges separat. Jordkloden måler 14 cm i diameter.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.