Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Fortryllende Skolejente Grønn/Svart Deluxe Karnevalsdrakt

1 / 1

Fortryllende Skolejente Grønn/Svart Deluxe Karnevalsdrakt

799 kr
Hvis du studerer trolldom på verdens fremste trollmannsskole og er en ordentlig slemming, er dette det obligatoriske antrekket i grønt og svart! Dukk opp på festen og trollbind de andre gjestene med din magiske sjarm (eller forferdelige forbanne
Les mer
Hvis du studerer trolldom på verdens fremste trollmannsskole og er en ordentlig slemming, er dette det obligatoriske antrekket i grønt og svart! Dukk opp på festen og trollbind de andre gjestene med din magiske sjarm (eller forferdelige forbannelser). Perfekt til en Halloween-fest eller karneval med filmtema!  

Fortryllende Skolejente Grønn/Svart Deluxe Karnevalskostyme er laget av polyestermateriale og er tilgjengelig i størrelsene Small, Medium og Large. Tryllestav er ikke inkludert.

  • Størrelser: Small, Medium og Large
  • Materiale: polyester
  • Tryllestav følger ikke med

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalsklær som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke drakten om og om igjen.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .