Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Evig Ungkar Deluxe Kostyme

1 / 1

Evig Ungkar Deluxe Kostyme

699 kr
Folk vil tro du er spik spenna gæren når du kommer på festen ikledd en pjuskete morgenkåpe. Men når ditt kvinnelige entourage plutselig flokker seg rundt deg, forstår man umiddelbart hvem som har ankommet festen! Evig Ungkar Deluxe Kostyme inkluderer
Les mer
Folk vil tro du er spik spenna gæren når du kommer på festen ikledd en pjuskete morgenkåpe. Men når ditt kvinnelige entourage plutselig flokker seg rundt deg, forstår man umiddelbart hvem som har ankommet festen!

Evig Ungkar Deluxe Kostyme inkluderer en kort rød morgenkåpe i glinsende silke-finish samt en pipe. Morgenkåpen har en bred svart hem langs alle kantene og en liknende krage samt smalt midjebånd. Inkludert er også en elegant pipe som er laget av tre og har trefarget skaft og svart munnstykke.

Sko, bukser og hvitt skjerf er ikke inkludert.

  • Finnes i størrelse: One size.
  • Inkluderer: Morgenkåpe med bånd og pipe.
  • Materiale: 100% Polyester.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men stiller i sin egen klasse! Kan ikke sammenlignes med andre kostymer, altså. På grunn av stoffets kvalitet, kan du både vaske den og bruke den om og om igjen.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter